Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Schalotte
- 10 g Olivenöl
- 100 g Risottoreis (z.B. Carnaroli oder Arborio, 12-15 Minuten Garzeit)
- 250 g Wasser
-
½
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of ¼ Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 2 Prisen Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 20 g Schinkenwürfel
- 25 g Rucola, grob gehackt, und etwas mehr zum Garnieren
- 30 g Gorgonzola, zerbröckelt oder gewürfelt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2618 kJ / 625 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 79 g
- Vetten
- 25 g
- Vezels
- 2.9 g
Alternatieve recepten
Brokkoli-Gorgonzola-Pasta
30min
Porree-Risotto mit Walnuss-Serrano-Crunch
40min
Pasta mit Gorgonzola und Birne
40min
Spinat-Risotto mit Safrancreme
40min
Trüffelrisotto
45min
Risotto mit Lachs und Tomaten
50min
Risotto mit Birne und Gorgonzola
35min
Rucola-Risotto
35min
Trauben-Risotto mit Gorgonzola
35min
Risotto mit Steinpilzen
50min
Spinat-Risotto mit Ziegenkäse
35min
Steinpilz-Risotto
40min