Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Crumble allo zafferano
- 80 g di farina tipo 00
- 80 g di mandorle pelate
- 80 g di zucchero di canna
- 80 g di burro morbido a pezzi
- 1 bustina di zafferano in polvere
Mousse alla mandorla e miele
- 350 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- 150 g di bevanda a base di mandorle
- 20 g di miele
- 4 g di gelatina in fogli, ammollata in acqua fredda per 10 minuti e strizzata
Gelatina all'arancia
- 250 g di succo di arancia, spremuto fresco e filtrato
- 20 g di zucchero di canna
- 1 cucchiaio di succo di limone, spremuto fresco
- 4 g di gelatina in fogli, ammollata in acqua fredda per 10 minuti e strizzata
Terminare la preparazione
- 6 mandorle pelate
- Voeding
- per 1 bicchiere
- Calorieën
- 2209 kJ / 528 kcal
- Eiwitten
- 6.3 g
- Koolhydraten
- 36.6 g
- Vetten
- 39.6 g
- Vezels
- 2.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Torta bavarese ai tre cioccolati di Luca Montersino
3h 30 min
Cannoli ripieni di crema ai formaggi e tartufo nero
35 min
Lasagne asparagi e funghi
2 godz.
Dessert ai frutti di bosco
10 dk
Chutney di cocco (di Lorenzo Biagiarelli)
10 dk
Insalata di cozze e salsa al lime
40 min
Crocchette con Gorgonzola e salsa alle mele cotogne
10 godz.
Cocktail al tè nero e Rum
1 godz. 30 min
Tarte brownies all'arancia di Luca Montersino
2sa 30 dk
Wonton soup
45 min
Bignè al radicchio con glassa al taleggio
1h 20min
Crema allo yogurt e gelatina ai cachi
2sa 30 dk