![Dessert arancia, mandorle e zafferano Dessert arancia, mandorle e zafferano](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/aa502a0a-0d59-4063-b864-b51bf3d94563/Derivates/7796b097-6e24-4bde-a42a-ee27bc3046c6.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Crumble allo zafferano
- 80 g di farina tipo 00
- 80 g di mandorle pelate
- 80 g di zucchero di canna
- 80 g di burro morbido a pezzi
- 1 bustina di zafferano in polvere
Mousse alla mandorla e miele
- 350 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- 150 g di bevanda a base di mandorle
- 20 g di miele
- 4 g di gelatina in fogli, ammollata in acqua fredda per 10 minuti e strizzata
Gelatina all'arancia
- 250 g di succo di arancia, spremuto fresco e filtrato
- 20 g di zucchero di canna
- 1 cucchiaio di succo di limone, spremuto fresco
- 4 g di gelatina in fogli, ammollata in acqua fredda per 10 minuti e strizzata
Terminare la preparazione
- 6 mandorle pelate
- Voeding
- per 1 bicchiere
- Calorieën
- 2209 kJ / 528 kcal
- Eiwitten
- 6.3 g
- Koolhydraten
- 36.6 g
- Vetten
- 39.6 g
- Vezels
- 2.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bicchierini di yogurt greco e pomodoro
1h 20min
Gelatine di marshmallows
24h 45min
Pink velvet cake
7h 20min
Éclair di primavera alla verbena
Geen beoordelingen
Canapè di cetrioli con mousse di tonno
10 min
Tortini di fichi
6h 5 min
Strüdel ai frutti di bosco
2h
Mousse al pistacchio con crumble al cacao
2h
Parfait di fragole
3h 15min
Mousse alla fragola
2h 10 min
Mattonelle di frozen yogurt ai mirtilli
8h 20 min
Cannoli alla crema Chantilly
1 godz. 5 min