Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pan plano
- 430 g de agua
-
20
g de levadura prensada fresca
of 2 cditas de levadura seca instantánea (8 g) - 10 g de miel
- 510 g de harina
- 1 cdita de sal fina
- harina de maíz amarillo, para espolvorear
- aceite vegetal, para engrasar
- 1 cdita de bicarbonato de sodio
- 2 cdas de semillas de ajonjolí, blancas
- 2 cdas de semillas de amapola
Dip de hierbas y nueces
- 100 g de nuez de castilla, en mitades
- 10 g de hojas de albahaca fresca
- 5 g de estragón fresco
- 10 g de hojas de menta frescas
- 10 g de cilantro fresco
- 10 ramitas de cebollín, cortado en trozos
- 200 g de queso feta, cortado en trozos
- 50 g de aceite de oliva
- Voeding
- per 4 porción
- Calorieën
- 17075 kJ / 4078 kcal
- Eiwitten
- 117 g
- Koolhydraten
- 403 g
- Vetten
- 214 g
- Vezels
- 32 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Focaccia de papa y romero
1 Std. 40 Min
Hogaza de vino tinto
15 Std. 30 Min
Panqué de miel
2 Std. 30 Min
Pan de caja integral
1 Std. 10 Min
Botana de ricotta y espinaca
1sa
Hogaza de vino tinto con nueces
15 Std. 30 Min
Tarta de maracuyá
1 Std. 15 Min
Verduras con hummus de ajonjolí
10 Min
Focaccia de jitomate
1sa
Pesto de jitomate
10 Min
Scones de especias
30 Min
Panqué de zanahoria
1sa