Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
1
cda de mezcla de hierbas frescas (por ejemplo, albahaca, salvia, romero)
of 1 cda de mezcla de hierbas de olor secas - 1 diente de ajo, pelado
- 2 ½ cditas de sal
- ½ cdita de pimienta negra entera
- 700 g de filete de res, en medallones
- 500 g de agua
- 1 echalot, pelado y en mitades
- 1 filete de anchoa en aceite
- 1 cdita de alcaparras (optioneel)
- 30 g de aceite vegetal
- 600 g de calabacita, en trozos (2-3 cm)
- 1 pizca de pimienta negra recién molida
- 6 hojas de menta frescas
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1401.8 kJ / 335 kcal
- Eiwitten
- 40.5 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 16.5 g
- Verzadigd vet
- 4.8 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 1109 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pollo en mostaza y miel con puré de coliflor
50min
Pollo a los cítricos en Varoma
1 Std. 30 Min
Pescado en salsa criolla con leche de coco
35 min
Pastel de camote al pastor
35 min
Albóndigas de ternera en salsa de tomate
10 dk
Dip cremoso de hierbas con papas
40 min
Camarones con salsa de jitomate, azafrán y anchoas
35 min
Berenjenas rellenas con aderezo de yogurt al azafrán
50min
Arroz Persa con eneldo y granada
40 min
Pollo a la tapenade con puré de papa y cebolla caramelizada
2h 15min
Pescado a la diabla
30 min
Ensalada cremosa de papas
40 min