Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 g de grains de poivre noir
- 500 - 600 g de filet mignon découpé en 4 steaks
- 60 g de bouillon de boeuf
- 40 g de brandy
- 60 g de crème double (env. 48% M.G.)
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 50 g de beurre, en cubes
- 1 pincée de sel, selon votre goût
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2301 kJ / 550 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 44 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Multiusage | Boulettes de viande et linguine à la tomate / et soupe de nouilles / et salade grecque
Geen beoordelingen
Soupe de poisson de Majorque
40min
Œuf turc (Cilbir) sur yaourt grec, servi avec du pain grillé et une salade verte
30 min
Smoothie bowl aux baies et aux mûres
10 min
Steaks sauce au parmesan poivrée et pommes de terre au roquefort
50min
Sauce béarnaise
20 min
Steak de bœuf sous-vide, sauce béarnaise
2 godz. 20 min
Sauce béarnaise
15min
Poulet aux herbes et salade d'haricots blancs avec pesto de roquette
55min
Poulet frit et maïs doux façon sud
55min
'Chowder' de maïs doux et chorizo
1h
Chili de boeuf et feta au citron
45min