Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 g de grains de poivre noir
- 500 - 600 g de filet mignon découpé en 4 steaks
- 60 g de bouillon de boeuf
- 40 g de brandy
- 60 g de crème double (env. 48% M.G.)
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 50 g de beurre, en cubes
- 1 pincée de sel, selon votre goût
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2301 kJ / 550 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 44 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Porc aux légumes à la Chinoise
1 godz. 20 min
Dip mexicain en couches
25min
Poulet grillé à la citronnelle à la vietnamienne avec riz (sans gluten)
30 min
Couronne aux légumes rôtis
1 godz. 40 min
Pizza aux boulettes de viande à la sauce rouge épicée, Scamorza et poivrons
Geen beoordelingen
Boulettes de viande à la sauce tomate
3 Std. 40 Min
Sauce béarnaise
20 min
Magret de canard, sauce à l'orange et au gingembre, purée de pomme de terre et haricots verts
1h 10min
Sauce béarnaise
15 min
Agneau en croûte à l'Italienne
5h
Cannelloni au porc, sauce aux légumes
1h
Risotto de tomates et poitrine de poulet farcie à la ricotta et au citron
45 min