Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g wody
- 800 - 1000 g białych szparagów, o grubości ok. 1 cm, obranych
- 250 g jogurtu greckiego
- 3 żółtka
- 1 - 2 łyżeczki musztardy
- 1 łyżeczka soli
- ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- 1 - 2 łyżeczki soku z cytryny, świeżo wyciśniętego (opcjonalnie)
- oregano, świeże, do dekoracji
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 725.4 kJ / 173.2 kcal
- Eiwitten
- 9.4 g
- Koolhydraten
- 13.2 g
- Vetten
- 11.2 g
- Vezels
- 3.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sos holenderski – 250 ml
15min
Szparagi z ziemniakami i sosem holenderskim
50min
Szparagi z ziemniakami; Sos holenderski
45min
Szparagi, ryż z parmezanem i cytrynowym sosem zabajone
1h
Sałatka z białych szparagów
3h
Gotowanie na parze szparagów (500-800 g)
25min
Parowane warzywa z parmezanowym dipem
35min
Szparagi z młodymi ziemniakami i jogurtowym sosem holenderskim
55min
Szparagi (sous-vide) z jajkami w koszulkach (z osłoną noża miksującego)
1h 10min
Zupa krem ze szparagów
45min
Sos holenderski
15min
Cytrynowa brukselka
20min