Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g Mehl
- 150 g Butter, kalt, in Stücken
- 120 g Zucker
- 1 Prise Salz
- Voeding
- per 520 g
- Calorieën
- 10278 kJ / 2455 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 300 g
- Vetten
- 127 g
- Vezels
- 10 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bunter Retro-Obstboden
10 Std.
Tortenboden
45 min
Windbeutel mit Sahne-Kirsch-Füllung
1 Std. 50 Min
Klassischer Streuselkuchen
3h 20min
Hefezopf "Take five"
2h 20 min
Zwetschgenkuchen
2 Std.
Basis-Hefeteig für süßes Gebäck
2 Std.
Zwetschgen-Apfel-Blechkuchen
2h 30min
Pflaumenkuchen mit Zimt-Streusel
2h 30min
Zwetschgen-Datschi
2h 30min
Basis-Hefeteig für süsses Gebäck
2 Std.
Erdbeerkonfitüre
30 Min