Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g Butter, weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 100 g Zucker
- 10 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 2 Eier
- 1 Prise Salz
- 20 g Milch
- 170 g Mehl
- 1 TL Backpulver
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 558 kJ / 133 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 0.3 g
Alternatieve recepten
Kirsch-Streusel-Kuchen
1h
Rhabarberkuchen mit Baiserhaube
1 Std. 20 Min
Zwetschgen-Blechkuchen mit Hefe
1hod. 25min
Frankfurter Kranz
6 Std.
Bunter Retro-Obstboden
10 godz.
Himmelstorte
1h 40min
Pflaumenkuchen mit Zimt-Streusel
2h 30min
Kirsch-Streusel-Kuchen
2h 5 min
Gedeckter Apfelkuchen
8 godz.
Zwetschgenkuchen
2 godz.
Butter-Apfel-Kuchen
3 godz.
Streusel
5 Min