![Kirsch-Streusel-Kuchen Kirsch-Streusel-Kuchen](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/EC434506-ECB4-4C18-83C2-68645E3097A7/Derivates/F0F97884-16C4-4193-B655-033055CA4896.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 Gläser Sauerkirschen (à 680 g)
- 370 g Butter, weich, in Stücken
- 370 g Zucker
- 500 g Mehl
- 3 TL Vanillezucker, selbst gemacht
- 1 Pck. Backpulver
- 5 Eier
- 1 Prise Salz
- 120 g Haferflocken, fein
- Puderzucker zum Bestäuben
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1602 kJ / 382 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 49 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 1.7 g
Alternatieve recepten
Apfel-Streusel-Kuchen vom Blech
4h 15min
Pflaumen-Streusel-Käsekuchen
4 godz. 10 min
Zwetschgenkuchen
2h
Pfirsich-Schmand-Krümelkuchen
3h 30 min
Kirschkuchen vom Blech
1 Std. 20 Min
Schmand-Kirsch-Kuchen
50min
Schoko-Kirsch-Käsekuchen
9klst 30 min
Schoko-Kirsch-Kuchen
1h 5min
Apfel-Streuselkuchen
1h 30min
Himbeer-Käsekuchen
8 Std.
Runder Apfel-Streusel-Kuchen
2h 30min
Apfel-Käsekuchen
1h 40 min