Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 Gläser Sauerkirschen (à 680 g)
- 370 g Butter, weich, in Stücken
- 370 g Zucker
- 500 g Mehl
- 3 TL Vanillezucker, selbst gemacht
- 1 Pck. Backpulver
- 5 Eier
- 1 Prise Salz
- 120 g Haferflocken, fein
- Puderzucker zum Bestäuben
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1602 kJ / 382 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 49 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 1.7 g
Alternatieve recepten
Kirsch-Klecks-Kuchen
1 Std.
Himbeer-Käsekuchen
8h
Runder Apfel-Streusel-Kuchen
2 Std. 30 Min
Rotkäppchen-Kuchen
4h
Kirschkuchen vom Blech
1h 20min
Apfel-Käsekuchen
1h 40min
Apfel-Streusel-Kuchen vom Blech
4 godz. 15 min
Schoko-Kirsch-Käsekuchen
9h 30 min
Pfirsich-Schmand-Krümelkuchen
3h 30min
Schmand-Kirsch-Kuchen
50 Min
Apfel-Streuselkuchen
1h 30 min
Kirsch-Streusel-Kuchen
2 godz. 5 min