Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Boden
- 4 Eier
- 200 g Zucker
- 20 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 250 g Mehl
- 1 Pck. Backpulver
- 120 g Öl
- 120 g Orangenlimonade (z. B. Fanta)
Pfirsich-Schmand-Creme und Fertigstellung
- 600 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 3 Pck. Sahnesteif
- 50 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 500 g Schmand
- 1 Dose Pfirsiche (Abtropfgew. 480 g), abgetropft, in Stücken (2 cm)
- 3 EL Zucker
- ½ TL Zimt
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1379 kJ / 330 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 23 g
- Verzadigd vet
- 11 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 96 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Erdbeer-Maulwurfkuchen
5h
Apfel-Streusel-Kuchen vom Blech
4 Std. 15 Min
Erdbeer-Pudding-Blechkuchen
2h
Erdbeer-Sahne-Torte ohne Gelatine
2h 30min
Erdbeer-Stracciatella-Schmandschnitten
2h 30min
Pfirsich-Schmand-Krümelkuchen
3 Std. 30 Min
Apfelschnitten
2h
Goldtröpfchen-Käsekuchen
3 Std. 30 Min
Käsekuchen mit Mandarinen
9 Std. 20 Min
Kirsch-Pudding-Blechkuchen
8 godz.
Rotkäppchen-Kuchen
4h
Runder Apfel-Streusel-Kuchen
2h 30min