Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 370 g Butter, weich, in Stücken
- 370 g Zucker
- 500 g Mehl
- 3 TL Vanillezucker, selbst gemacht
- 1 Pck. Backpulver
- 5 Eier
- 1 Prise Salz
- 120 g zarte Haferflocken
- 1400 g Äpfel, geschält, geviertelt
- 4 EL Zitronensaft
- Puderzucker zum Bestäuben
- Voeding
- per 20 Stücke
- Calorieën
- 31546 kJ / 7536 kcal
- Eiwitten
- 106 g
- Koolhydraten
- 954 g
- Vetten
- 359 g
- Vezels
- 56 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kirsch-Streusel-Kuchen
1sa
Apfel-Streusel-Kuchen vom Blech
4 Std. 15 Min
Apfeltorte mit Zwiebackhaube
1sa 30 dk
Schmand-Kirsch-Kuchen
50 Min
Pflaumen-Sandkuchen
1 Std. 40 Min
Kirschkuchen mit Crème-fraîche-Guss
1 Std. 10 Min
Kirschkuchen vom Blech
1 godz. 20 min
Apfel-Sandkuchen
1sa 30 dk
Apfelkuchen satt
1sa 30 dk
Schoko-Kirsch-Käsekuchen
9 godz. 30 min
Schoko-Kirsch-Kuchen
1 Std. 5 Min
Runder Apfel-Streusel-Kuchen
2 Std. 30 Min