Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 100 g Butter, weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 200 g Mehl
- 100 g Zucker
- 3 Eier
- 1 TL Backpulver
- 1 Prise Salz
Belag
- 500 g Äpfel, süß-säuerlich (z.B. Elstar), geschält, geviertelt
- 120 g Sahne
- 100 g Zucker
- 3 Eier
- Puderzucker zum Bestäuben
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1180 kJ / 282 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 13 g
- Vezels
- 1.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zitronenkuchen
4 Std.
Apfel-Streusel-Kuchen vom Blech
4 Std. 15 Min
Gigantischer Apfelkuchen
1 godz. 30 min
Versunkener Apfel-Zwieback-Kuchen
3h
Käsekuchen mit Mandarinen
9h 20min
Badische Apfeltorte
1 Std. 40 Min
Apfel-Sandkuchen
1 godz. 30 min
Kirsch-Streusel-Kuchen
2u. 5min
Schmand-Apfel-Kuchen
1 godz. 30 min
Zwetschgen-Apfel-Blechkuchen
2 Std. 30 Min
Zwetschgenkuchen
2 Std.
Runder Apfel-Streusel-Kuchen
2 Std. 30 Min