Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g Butter, weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 200 g Zucker
- 4 Eier
- 250 g Mehl
- 2 TL Backpulver
- 1 TL geriebene Zitronenschale
- 2 EL Rum
- 1 Prise Salz
- 600 g Äpfel, säuerlich, geviertelt
- 50 g Mandeln, gehobelt
- Voeding
- per 12 Stücke
- Calorieën
- 19233 kJ / 4595 kcal
- Eiwitten
- 65 g
- Koolhydraten
- 453 g
- Vetten
- 272 g
- Vezels
- 28.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zimt-Apfel-Kuchen
3 godz.
Kirsch-Streusel-Kuchen
1h
Elsässer Apfelkuchen
5 godz. 10 min
Nusskuchen
1h
Apfel-Sandkuchen mit Mandeln
1 godz. 10 min
Kirsch-Orangen-Kuchen
1hod. 15min
Haselnuss-Streuselkuchen
1 godz. 30 min
Schmand-Kirsch-Kuchen
50min
Apfel-Streuselkuchen
1 godz. 30 min
Pflaumen-Sandkuchen
1h 40min
Apfeltorte mit Zwiebackhaube
1 godz. 30 min
Kirschkuchen mit Crème-fraîche-Guss
1 godz. 10 min