Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Hefeteig
- 500 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 70 g Butter, weich, in Stücken
- 200 g Milch
- 1 Ei
- 100 g Zucker
- 1 EL Vanillezucker, selbst gemacht
- 1 Prise Salz
Apfelkompott
- 1200 g Äpfel, geschält, in Stücken
- 50 g Apfelsaft
- 70 g Zucker
- 1 EL Vanillezucker, selbst gemacht
- 1 Zimtstange
- 1 EL Speisestärke
- 2 EL Wasser
Pudding und Fertigstellung
- 500 g Milch
- 1 Pck. Vanillepuddingpulver
- 80 g Zucker
- 70 g Butter, weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 3 - 4 EL Mandeln, gehobelt
- Voeding
- per 25 Stücke
- Calorieën
- 23524 kJ / 5619 kcal
- Eiwitten
- 96 g
- Koolhydraten
- 863 g
- Vetten
- 189 g
- Vezels
- 49.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Riemchen-Apfelkuchen
1h 30min
Bratapfelkuchen
7 Std.
Gigantischer Apfelkuchen
1h 30min
Butterkuchen mit Vanillecreme
2h 30 min
Pfirsich-Streusel-Käsekuchen
1h 45min
Klassischer Streuselkuchen
3h 20min
Tortenboden
45min
Fruchtiger Käsekuchen vom Blech
1h 20 min
Apfel-Pflaumen-Kuchen mit Pudding und Streuseln
2h 30 min
Pflaumenkuchen mit Zimt-Streusel
2h 30 min
Kirsch-Streusel-Kuchen
2h 5min
Käsekuchen
4h 30 min