Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 - 20 g korzenia imbiru, świeżego (ok. 4 cm), pokrojonego na 3 mm plastry
- 500 g rabarbaru, pokrojonego na 1,5 cm kawałki
- 5 - 10 g skórki otartej z pomarańczy, ekologicznej, bez białych błonek
- 1000 g wody
- 120 - 200 g cukru (patrz wskazówka)
- 1 pomarańcza, pokrojona w plastry, do dekoracji
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 852 kJ / 203.5 kcal
- Eiwitten
- 1.2 g
- Koolhydraten
- 53.5 g
- Vetten
- 0.2 g
- Vezels
- 5.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Napar jabłkowy
40 Min
Rozgrzewający napar grejpfrutowy
15 Min
Napar imbirowy
20min
Rozgrzewający kompot z obierków gruszek
35 min
Kompot wiśniowy
35 min
Trifle z rabarbarem
2 godz. 45 min
Kompot porzeczkowo-agrestowy
30min
Miękki ser kozi w ziołach
18 Std.
Imbirowo-miodowe mini ciasta z mandarynką z Varomy
1 Std.
Kompot z rabarbaru
2 godz. 15 min
Kompot jabłkowo-gruszkowy
1h 15 min
Korzenny napar z zielonej herbaty z owocami
35 min