Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g kapusty kiszonej, odciśniętej z soku (patrz wskazówka)
- 250 g mąki pszennej
- ¼ - ½ łyżeczki soli
- ¼ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- ½ łyżeczki cząbru, suszonego
- ½ łyżeczki majeranku, suszonego
- ¼ łyżeczki kminku, mielonego
- 220 - 250 g mleka
- 2 jajka
- masło klarowane, do smażenia
- 2 cebule (ok. 200 g), pokrojone w 5 mm plastry
- kwaśna śmietana, 18% tłuszczu, do podania
- koperek, świeży, do podania
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 1407.8 kJ / 426.8 kcal
- Eiwitten
- 14.2 g
- Koolhydraten
- 58 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 5.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pierogi z kaszą gryczaną i serem feta
1h 30min
Pizza genueńska z cebulą (fugazza)
1 Std.
Kotlety z czerstwego chleba z papryką
30min
Ziemniaczany quiche z czosnkiem niedźwiedzim
1h 50min
Placki z chleba z sosem czosnkowo-ziołowym
50 Min
Oładki ziemniaczane z grzybami
1 Std. 10 Min
Chaczapuri adżarskie
1 Std. 45 Min
Kibiny z ziemniakami i serem cheddar
1 Std. 45 Min
Langosze
1h 30min
Pie z kiszoną kapustą i mięsem
3h 10min
Kniszki ziemniaczane
2h
Pulpeciki z tuńczyka i ziemniaków
50 Min