Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 180 - 200 g kiełbasy wieprzowej, wędzonej, pokrojonej w 3 mm plastry
- 220 g jabłek, bez gniazd nasiennych, pokrojonych na kawałki
- 100 g cebuli, przekrojonej na pół
- 70 g pora, tylko biała część, pokrojonego w 2 mm plastry
- 20 g oleju
- 250 g ziemniaków, pokrojonych w 1,5 cm kostkę
- 700 g wody
-
2
łyżeczki koncentratu bulionu warzywnego, wykonanego w TM
of 2 kostki bulionu warzywnego (na 0,5 l), pokruszone - 70 - 90 g chrzanu, tartego
- 200 g śmietany, min. 30% tłuszczu
- ½ - 1 łyżeczka soli
- ½ - 1 łyżeczka pieprzu czarnego, mielonego
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 1968.6 kJ / 470.5 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 27.8 g
- Vetten
- 37.3 g
- Verzadigd vet
- 16.7 g
- Vezels
- 4.3 g
- Natrium
- 865.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Zupa jabłkowo-selerowa
40 Min
Zupa chrzanowa z jajkiem przepiórczym
50 λεπτ.
Zupa krem z ziemniaków
40 Min
Zupa bryndzowa
45min
Latte pieczarkowe
25 λεπτ.
Zupa selerowo-gruszkowa
50 λεπτ.
Zupa krem z cukinii
25 λεπτ.
Zupa krem z selera z jabłkiem
55 min
Krem marchewkowo-selerowy z oliwą ziołową
45min
Tarator - Bułgarski chłodnik
1ωρ. 10 λεπτ.
Zupa krem czosnkowo-serowa
40 Min
Krem z młodej kalarepy z olejem koperkowym
50 λεπτ.