Gotowanie i farbowanie jajek na brązowo (łupinami cebuli)

Gotowanie i farbowanie jajek na brązowo (łupinami cebuli)

4.3 75 beoordeling
Voorbereiding 5min
Totaal 3u. 20min
6 sztuk

Ingrediënten

Gotowanie i farbowanie jajek na brązowo (łupinami cebuli)
  • 30 g łupin cebuli zwyczajnej lub czerwonej, pokrojonych na kawałki
  • 4 - 6 jajek o jasnych skorupkach, dokładnie umytych
  • 1550 - 1600 g wody

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 sztukę

Natrium 21 mg
Eiwitten 5 g
Calorieën 253 kJ / 60 kcal
Vetten 4 g
Vezels 0 g
Verzadigd vet 1.3 g
Koolhydraten 0.3 g

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...