Compatibele versies
Gotowanie i farbowanie jajek na brązowo (łupinami cebuli)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gotowanie i farbowanie jajek na brązowo (łupinami cebuli)
- 30 g łupin cebuli, zwyczajnej lub czerwonej, pokrojonych na kawałki
- 4 - 6 jajek, o jasnych skorupkach, dokładnie umytych
- 1550 - 1600 g wody
- Voeding
- per 1 sztukę
- Calorieën
- 253 kJ / 60 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 0.3 g
- Vetten
- 4 g
- Verzadigd vet
- 1.3 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 21 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gotowanie i farbowanie jajek na żółto (kurkumą)
3 godz. 20 min
Mocne rumienienie 250 g cebuli szalotki
25 min
Gotowanie i farbowanie jajek na zielono (zieloną herbatą)
3 Std. 5 Min
Gotowanie i farbowanie jajek na niebiesko (czerwoną kapustą)
3 godz. 20 min
Kompot z suszu
2 godz. 10 min
Delikatne rumienienie 350 g cebuli szalotki
25 min
Zakwas na żur
72 Std. 5 Min
Babka marmurkowa ze szpinakiem
1h 30min
Bułeczki wielkanocne zajączki
1 godz. 50 min
Jajka sadzone na Varomie z ziemniakami, szparagami i sosem cytrynowym
50 min
Zasmażka
10 min
Sałatka jarzynowa na Varomie
50 min