Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Relleno y cobertura
- 120 g de queso Gruyère, en trozos
- 20 g de aceite de oliva
- 80 g de cebolla morada, en trozos
- 1 diente de ajo, pelado
- 250 g de champiñones, en rebanadas
- ¼ cdita de sal
- 1 cda de cebollín, picado
Relleno y armado
- 800 g agua
- 1 cdita sal
- 170 g harina de maíz
- 20 g de mantequilla sin sal
- 200 g de granos de elote
-
150
g de carne seca, cortado en tiras
of 150 g de tocino, en trozos frito - 100 g de queso feta, desmenuzado
- 200 g de crema
- 10 hojas de albahaca frescas, troceadas
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1422 kJ / 340 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 3.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Estofado de carne en salsa de mostaza y champiñones
35 min
Estofado de pescado
1 Std. 10 Min
Ensalada tibia de papas (Pelar)
45min
Timbal de camarones al limón y sandía
30 min
Papas al horno con mayonesa de limón y romero
30 min
Shepherd's pie
1 Std. 10 Min
Lomo de cerdo relleno de dátiles con salsa de echalot
35 min
Risotto de jitomate y pechuga de pollo con ricotta al limón
45min
Rollitos de lechuga rellenos de carne
1 godz. 20 min
Ravioles de nueces en forma de estrella con salsa de champán
1 godz. 30 min
Pescado con chakalaka de verduras y mantequilla de eneldo
50min
Mousse de mamey
2h