Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Kurczak w harissie
- 500 g filetów z piersi kurczaka, bez skóry (ok. 2 pojedyncze filety)
- sól, do oprószenia
- 250 g wody
- 2 - 3 łyżeczki pasty harissa (patrz wskazówka)
Sos jogurtowo-miętowy
- ½ pęczka mięty, świeżej, tylko liście
- 1 ząbek czosnku
- 20 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
- 300 g jogurtu greckiego
- ½ łyżeczki soli
- ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 902.5 kJ / 215.7 kcal
- Eiwitten
- 34.9 g
- Koolhydraten
- 9.8 g
- Vetten
- 3.3 g
- Verzadigd vet
- 0.8 g
- Vezels
- 0.4 g
- Natrium
- 381.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Kotlety (croquetas) z indyka nadziewane mozzarellą
40 Min
Wołowina na ostro z fetą cytrynową
30 min
Souvlaki z kurczaka i papryki z ryżem
1h 5min
Harissa
45 Min
Sandwich z orientalnymi pulpecikami z indyka
1h 10 min
Roladki z kurczaka z chorizo i jogurtowym sosem curry
55min
Kurczak cajun i purée z batatów
25 min
Kurczak miodowo-limonkowy i chutney z mango
1 Std. 15 Min
Kurczak generała Tso
40 Min
Kurczak po myśliwsku
50 min
Kurczak w cieście cytrynowym
20 min
Indyjski kurczak w jogurcie
1h