![Focaccia aux pommes de terre et romarin Focaccia aux pommes de terre et romarin](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/vimdb/83668.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 - 40 g de parmesan, en morceaux (2-3 cm)
- 300 g d'eau
- 10 g de levure boulangère fraîche
- 1 c. à café de sucre
- 40 g d'huile d'olive extra vierge (à adapter)
- 500 g de farine manitoba
- 10 g de sel (à adapter)
- 250 g de pommes de terre, pelées et coupées en tranches fines (1-2 mm)
- 1 - 2 brins de romarin, frais, lavé et séché
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2719 kJ / 650 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 107 g
- Vetten
- 19 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Poulet citron
50min
Roulades au fromage et jambon
55 min
Tarte flambée vaudoise
1h 30min
Curry de poisson
35min
Tartelettes aux légumes
55 min
Focaccia croustillante
2h 10min
Biscuits fourrés type Oréo®
3h 50min
Brownies
45min
Muffins au fromage, aux légumes et aux noisettes
45min
Pain ciabatta
1 godz. 45 min
Chaussons à la viande
3h
Riz aux légumes et tomates avec petits pois et maïs
35min