Apparaten en Accessoires
Bollos dulces de espelta con fruta seca
Voorbereiding 15min
Totaal 1u. 10min
12 porciones
Ingrediënten
-
200 g de granos de espelta
-
150 g de fruta deshidratada, p.ej. higos, chabacanos, ciruelas
-
270 g de leche
-
2 sobres de levadura seca instantánea40 g de levadura prensada fresca
-
40 g de miel
-
200 g de harina
-
20 g de aceite de oliva
-
1 ½ cucharadita de sal
-
50 g de pasas
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 porción
Eiwitten
6 g
Calorieën
834 kJ /
199 kcal
Vetten
3 g
Vezels
4 g
Koolhydraten
36 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Buenos días
10 recepten
Mexico
Mexico
Misschien vind je dit ook leuk...
Delicia de helado
10h
Postre de jícama
1h 15min
Flan de amaranto
4h 40min
Cheesecake de naranja al Varoma
7h
Jugo antioxidante
10min
Atole de higo
25min
Pastel de chocolate con profiteroles
4h 30min
Flauta de fresa
5min
Jugo integral de jitomate
5min
Alegrías
1h
Ensalada en jugo
5min
Brownies con chocolate blanco
40min