Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Base crocante
- 50 g de azúcar moscabada
- 100 g de mantequilla sin sal, fría y cortada en cubitos
- 230 g de harina de trigo
- 1 huevo
- 1 pizca de sal marina
- 1 cdita de extracto de vainilla natural
Pastel Frangipane
- mantequilla sin sal, para engrasar
- harina de trigo, para espolvorear
- 150 g de almendras tostadas y sin sal
- 150 g de azúcar refinada
- 150 g de mantequilla sin sal, en cubitos
- 2 huevos
- 1 cdita de extracto de vainilla natural
- 1 cdita de polvo para hornear
- 40 g de almendras fileteadas
- 50 g de harina de trigo
- 250 g de mermelada de chabacano, suave
- azúcar glass, para espolvorear
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 2016 kJ / 480 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 53 g
- Vetten
- 27 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema pastelera
10min
Pastel de chocolate y chile
1h 15min
Rugelach
4 Std.
Pastel de membrillo
8 Std.
Masa sablé
10min
Crema pastelera
10min
Pastel de chocolate y chile
1h
Merengue de avellana con relleno de banana toffee
3 Std. 15 Min
Tarta de Santiago
45min
Leche frita de chocolate
2 godz. 30 min
Tarta de pera y almendra
25min
Choux y eclairs
1 Std. 30 Min