Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta de chile
- 4 chiles anchos, desvenados
- 300 g de agua, muy caliente
Pastel
- 20 g de pan molido, para espolvorear
- 150 g de azúcar moscabada
- 100 g de azúcar refinada
- 180 g de mantequilla
- 300 g de chocolate en polvo
- 5 huevos
- 110 g de harina
- ¼ cucharada de sal
- 1 ½ cucharada de polvo para hornear
- 1 cucharada de canela en polvo
Ganache
- 30 g de azúcar
- 230 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 20 g de mantequilla
- 250 g de chocolate semi amargo, en trozos
- Voeding
- per 1 rebanada
- Calorieën
- 2692 kJ / 641 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 83 g
- Vetten
- 32 g
- Vezels
- 3 g
Alternatieve recepten
Pan de elote
2h
Delicia de helado
10 Std.
Fondant con chocolate Oaxaqueño
15min
Galletas de mantequilla
50 min
Salsa bruja
5min
Helado bicolor con praliné
8 Std. 15 Min
Leche frita de chocolate
2 Std. 30 Min
Bavaroise de chocolate con salsa de toffee al café
4 godz. 35 min
Merengue francés con cocoa
2 Std. 10 Min
Pastel Frangipane
1h 45 min
Almíbar de chocolate
40min
Sopa de cebolla
1h 10min