Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g azeite
- 800 g carne de vitela s/ nervos cortada em cubos
- 500 g água
- 150 g vinho branco seco
- 2 c. chá de sal
- Pimenta q.b.
- 400 g tomate em pedaços
- 4 pés de tomilho, só as folhas
- 2 folhas de louro
- 100 g azeitona preta
- 100 g azeitona verde
- 10 g salsa, só as folhas
- 500 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em pedaços pequenos
- 250 g bolbo de aipo cortado em pedaços pequenos
- 250 g abóbora cortada em pedaços pequenos
- 100 g natas
- 50 g manteiga
- 1 pitada de noz-moscada
- 1 gema de ovo p/ pincelar
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2366 kJ / 566 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 37 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Estufado de peixe com camarão e ameijoas
40 min
Bifinhos de vaca com cogumelos, bacon e castanhas
45min
Soufflé de bacalhau e tomate seco
1h
Amêijoas com pescada, camarão e molho de coentros
3 Std.
Empadão de borrego
2 Std. 30 Min
Coxas de frango recheadas com alheira
40 min
Empanada de carne e azeitonas
1h
Empada de frango mediterrânica
50 min
Empada folhada de carne
1h 45 min
Folhados de frango
55 min
Peru estufado com feijão preto
35 min
Bacalhau à Zé do Pipo
1h