Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Vinagrete
- 100 g azeite
- 1 c. sopa de cebolinho picado
- 1 lima (raspa e sumo)
Robalos com feijão-verde
- 4 robalos pequenos (aprox. 900 g)
- 1 limão cortado em 12 meias-luas
- 2 dentes de alho
- 2 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 1 bolbo de funcho cortado em lâminas (aprox.100 g)
- 1 c. sopa de cebolinho picado
- 800 g água
- 1 fio de azeite, mais q.b. p/ regar
- 250 g feijão-verde redondo
- 1 c. sopa de amêndoa laminada torrada
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 3096 kJ / 740 kcal
- Eiwitten
- 45 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 60 g
Alternatieve recepten
Douradas ao vapor
40 min
Peixe ao vapor com legumes e sopa
40 min
Bacalhau com puré de grão e batata doce
35 min
Dourada com cebolada e batatinhas novas
45 min
Robalo a vapor com molho de lima
35 min
Dourada ao vapor com salada de batata
35 min
Lombo de salmão em papelote com puré de batata com espinafres
40 min
Dourada com manjericão
40 min
Dourada recheada com pesto de coentros
50 min
Filetes de perca em cesto de alface com molho de feta e limão
35 min
Salmão à portuguesa
45 min
Dourada com legumes em papelote
40 min