Apparaten en Accessoires
Cevapcici with Ajvar (Balkan sausage with Aubergine and Pepper Dip)
Voorbereiding 40min
Totaal 2u.
4 portions
Ingrediënten
Ajvar
-
red peppers halved, deseeded4
-
aubergines halved2
-
onions quartered50 g
-
lemons juice only (approx. 60 g)2
-
fresh flat-leaf parsley20 g
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
Cevapcici
-
garlic cloves to taste3 - 5
-
onions quartered75 g
-
beef mince broken up450 g
-
pork mince broken up250 g
-
lamb mince broken up200 g
-
sweet paprika2 tsp
-
bicarbonate of soda1 tsp
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
frying oil2 Tbsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 4 portions
Eiwitten
188 g
Calorieën
9608 kJ /
2298 kcal
Vetten
123 g
Koolhydraten
53 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
croatian cuisine
8 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je dit ook leuk...
Hot Wings with Blue Cheese Dip
1u. 45min
Number Cake
2u.
Swiss Rösti
9u.
Mussels with Leek and Coconut Sauce
Geen beoordelingen
Potato Gratin (TM5)
1u. 10min
Black Ravioli with Sea Bass
1u. 45min
Beetroot and Herring Open Sandwich (Smørrebrød)
50min
Beef and Feta Koftas
1u. 20min
Gazpacho
1u. 15min
Salmon Tartare
25min
Pork Fillet with Sauerkraut and Potato Purée
1u. 10min
Spanish Tortilla - Tortilla Española
45min