Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Red Pepper Tapenade
- 2 oz Parmesan cheese, cut into pieces
- 3 oz tomato, cut into pieces
- 2 ½ oz red bell pepper, cut into pieces (4 in.)
- 1 oz fresh basil leaves, plus extra to garnish
- 3 oz raw cashews
- 2 oz sun-dried tomatoes
- 2 oz roasted red peppers, preserved, jarred
- ½ oz extra virgin olive oil
- 1 lime, juice only
- 1 pinch salt
Savory Benne Wafers
- 10 oz sesame seeds, divided
- 16 oz all-purpose flour, plus extra to dust
- 1 tsp kosher salt
- ½ tsp baking powder
- ½ tsp baking soda
- 5 ½ oz unsalted butter, cubed
- 6 oz whole milk
- sea salt, to sprinkle
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 665 kJ / 159 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Macadamia Halibut with Mango Sauce
1 godz.
Mixed Berry Hand Pies
1 Std. 50 Min
Steamed Scallops with Sweet Pea Purée
25 min
Coleslaw
10 min
Rustic Bread
2 godz.
Blue Cheese and Pear Dip
10 min
Brie en Croute with Port Figs
1 Std. 10 Min
Cheesy Zucchini Pappardelle
50 Min
Broccoli and Potatoes with Blue Cheese Sauce
45 min
Carrot Hummus
15min
Ancient Grain Bread
2h 30min
Sourdough Bread
23h