Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Red Pepper Tapenade
- 2 oz Parmesan cheese, cut into pieces
- 3 oz tomato, cut into pieces
- 2 ½ oz red bell pepper, cut into pieces (4 in.)
- 1 oz fresh basil leaves, plus extra to garnish
- 3 oz raw cashews
- 2 oz sun-dried tomatoes
- 2 oz roasted red peppers, preserved, jarred
- ½ oz extra virgin olive oil
- 1 lime, juice only
- 1 pinch salt
Savory Benne Wafers
- 10 oz sesame seeds, divided
- 16 oz all-purpose flour, plus extra to dust
- 1 tsp kosher salt
- ½ tsp baking powder
- ½ tsp baking soda
- 5 ½ oz unsalted butter, cubed
- 6 oz whole milk
- sea salt, to sprinkle
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 665 kJ / 159 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tuna Noodle Bake
1h 20 min
Broccoli and Cheese Stromboli
1h 20 min
Boston Baked Beans
4h
Christmas Tree Spinach Puff
1h
Bagels
1h 20 min
Dutch Baby Pancake
20 min
Zucchini Fritters with Gravlax and Lemon Aioli
1h
Smoked Salmon and Watercress Pesto Crostini
15min
Red Mole Chicken Enchiladas
1h
Coconut Cream Pie
4 Std. 50 Min
Chocolate Coconut Milk Custard
15min
Carrot Hummus
15min