Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g de lentejas pardinas
- 1 morcilla de Burgos cortada en rodajas
- 1 diente de ajo
- 1 rama de perejil fresco (solo las hojas)
- 150 g de cebolla en cuartos
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 75 g de jamón serrano
- 1 cucharadita de pimentón dulce
- 800 - 850 g de agua
-
1
pastilla de caldo
of 1 cucharadita de sal
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2476 kJ / 592 kcal
- Eiwitten
- 32.8 g
- Koolhydraten
- 47.1 g
- Vetten
- 30.3 g
- Vezels
- 12.3 g
Alternatieve recepten
Judías blancas con chorizo
40min
Lentejas con setas y morcilla
3 Std.
Guiso de judías pintas con arroz
40min
Espaguetis con pimientos
1h
Patatas a la riojana
40min
Macarrones con lomo adobado y pimientos
45min
Rancho
1h
Macarrones con tomate y chorizo
25min
Ensalada de pasta con salchichón
20min
Guiso de pato con garbanzos y borrajas
55min
Arroz con beicon, habas y judías verdes
40min
Arroz a lo pobre
40min