Bolinhos de salmão recheados com queijo Gruyère e salada

Bolinhos de salmão recheados com queijo Gruyère e salada

4.0 12 beoordeling
Voorbereiding 20min
Totaal 1u. 5min
4 doses

Ingrediënten

Bolinhos de salmão recheados com Gruyère
  • pão branco cortado em pedaços
    80 g
  • azeite
    15 g
  • manteiga
    50 g
  • batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em cubos
    350 g
  • água
    50 g
  • sal
    1 c. chá de
  • pimenta preta mais q.b. p/ temperar
    1 c. chá de
  • cebolo cortado em pedaços
    30 g
  • lombo de salmão s/ pele cortado em cubos (3 cm)
    350 g
  • sal
    1 pitada de
  • queijo Gruyère cortado em 8 cubos
    80 g
Salada
  • mistura de alfaces
    120 g
  • tomate-cereja cortado em metades
    100 g
  • sal
    ½ c. chá de
  • pimenta
    1 pitada de
  • azeite
    1 c. sopa de
  • vinagre balsâmico
    ½ c. sopa de

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 dose

Natrium 1224.6 mg
Eiwitten 28.7 g
Calorieën 2314.4 kJ / 553.2 kcal
Vetten 36.3 g
Vezels 3.8 g
Verzadigd vet 14.1 g
Koolhydraten 28.4 g

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...