Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 pés de hortelã, só as folhas
- 5 pés de cebolinho picado
- 10 pés de coentros, só as folhas
- 20 g manjericão
- 50 g queijo parmesão
- 3 dentes de alho
- 30 g azeite
- 100 g couve roxa cortada em pedaços pequenos
- 100 g couve-lombarda cortada em pedaços pequenos
- 100 g couve-portuguesa cortada em pedaços pequenos
- 180 g vinho branco
- 320 g arroz p/ risoto
-
720
g caldo de legumes caseiro
of 720 g água e 1 cubo de caldo de legumes - ½ c. chá de sal
- 200 g feijão encarnado cozido escorrido
- 20 g manteiga
- 20 g alcaparras
- Voeding
- per 1 doses
- Calorieën
- 0 kJ / 569 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 74 g
- Vetten
- 20 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Massa integral com legumes salteados
35min
Quinoa malandra de cogumelos
40min
Arroz de cogumelos, curgete e manjericão
40min
Risoto de legumes
40min
Estufado de lentilhas e castanha
1h 40min
Arroz com creme de grão-de-bico
40min
Penne com legumes no forno
1h 5min
Salada de arroz integral com couve-flor assada
1h
Risoto de legumes assados
45min
Massa cremosa com grão-de-bico e ovo escalfado
1h 15min
Empadão vegetariano
1h 40min
Massa com molho de tomate cru e almôndegas de aveia e cenoura
1h