Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 pés de hortelã, só as folhas
- 5 pés de cebolinho picado
- 10 pés de coentros, só as folhas
- 20 g manjericão
- 50 g queijo parmesão
- 3 dentes de alho
- 30 g azeite
- 100 g couve roxa cortada em pedaços pequenos
- 100 g couve-lombarda cortada em pedaços pequenos
- 100 g couve-portuguesa cortada em pedaços pequenos
- 180 g vinho branco
- 320 g arroz p/ risoto
-
720
g caldo de legumes caseiro
of 720 g água e 1 cubo de caldo de legumes - ½ c. chá de sal
- 200 g feijão encarnado cozido escorrido
- 20 g manteiga
- 20 g alcaparras
- Voeding
- per 1 doses
- Calorieën
- 0 kJ / 569 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 74 g
- Vetten
- 20 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Guisado de feijão encarnado com abóbora e ovo escalfado
1 Std.
Arroz de atum com espinafres e feijão
25 Min
Arroz de bacalhau com espinafres e feijão
30 Min
Massa com pesto de brócolos
30 Min
Ovos escalfados com grão e nabiças
35 Min
Massa fria com pesto de favas
35 Min
Risoto de ervilhas, espargos e favas
30 Min
Massa cremosa com grão-de-bico e ovo escalfado
1 Std. 15 Min
Guisado de grão, batata doce e espinafres
40min
Arroz de favas e enchidos
40min
Feijoada vegetariana
1h 20min
Arroz de cogumelos, curgete e manjericão
40min