Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g postas de garoupa
- Sal q.b. p/ temperar
- 4 dentes de alho
- 50 g azeite
- 100 g cebola cortada em rodelas
- 80 g chouriço cortado em rodelas
- 1 folha de louro
- 200 g tomate maduro cortado em pedaços
- 100 g pimento vermelho cortado em cubos
- 50 g vinho branco
- 5 folhas de manjericão picado
- 30 g azeitona preta s/ caroço
- 1 malagueta cortada em rodelas
- 700 g água
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1407.5 kJ / 336.4 kcal
- Eiwitten
- 37.1 g
- Koolhydraten
- 8.7 g
- Vetten
- 15.8 g
- Verzadigd vet
- 3.5 g
- Vezels
- 1.6 g
- Natrium
- 300.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmão à florentina
45min
Filetes de linguado com molho de tomate e manjericão
40min
Dourada recheada com pesto de coentros
50min
Embrulhos de couve com salmão
1h
Robalos com feijão-verde
30min
Ensopado de polvo à algarvia
1h 10min
Salmão com tomate e molho amarelo
1h
Dourada com manjericão
40min
Peixe à Portuguesa
6h 45min
Filete de garoupa à Portuguesa
40min
Salmão à portuguesa
45min
Dourada com cebolada e batatinhas novas
45min