Compatibele versies
Salmão com crosta de amêndoa e tagliatelle com espargos
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salmão com crosta de amêndoa
-
4
lombos de salmão fresco s/ pele (150 g unid. aprox.)
of 4 lombos de salmão descongelados s/ pele (150 g unid. aprox.) - 30 g sumo de limão
- 40 g azeite, mais q.b. p/ untar
- 20 g mostarda de Dijon
- 15 g mel
- 2 dentes de alho
- ½ c. chá de sal
- 20 g amêndoa s/ pele
- 50 g pão cortado em pedaços
- 5 g salsa
Tagliatelle com espargos
- 1200 g água
-
1
c. chá de caldo de legumes caseiro
of 1 cubo de caldo de legumes - 300 g massa fresca tipo tagliatelle
- 250 g espargos verdes cortados em pedaços (2 cm)
- 1 c. sopa de azeite
- ½ limão (raspa e sumo)
- Salsa picada q.b. p/ guarnecer
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2647 kJ / 633 kcal
- Eiwitten
- 40 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 36 g
- Vezels
- 3.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Dourada recheada com pesto de coentros
50 min
Bacalhau com crosta de ervas, arroz e molho de limão
40 min
Papelotes de salmão com cuscuz com tomate seco
35 min
Pescada com crosta de legumes e puré de couve-flor
40 min
Salmão com laranja e cuscuz de brócolos
25 Min
Salmão com tomate e molho amarelo
1h
Salmão com bulgur e molho de manga verde
35 min
Salmão com crosta de amêndoa e puré de ervilhas e espinafres
50 min
Lombo de pescada com crosta de pão e cuscuz
45min
Salmão a vapor com puré de brócolos e batata-doce
30min
Pescada com molho de tomate fresco
35 min
Salmão ao vapor com puré de cenoura
40 min