Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 dente de alho
- 80 g cebola cortada em metades
- 20 g azeite
- 2 c. chá de paprika
- 2 ramos de aneto
- 600 g água
-
1
c. chá de caldo de legumes caseiro
of 1 cubo de caldo de legumes - ½ - 1 c. chá de sal
-
3
lombos de salmão fresco s/ pele (125 g unid. aprox.)
of 3 lombos de salmão descongelado s/ pele (125 g unid. aprox.) - 170 g massa tipo pevide ou outro tipo de massa pequena
- 200 g natas c/ 30% de gordura
- 2 c. chá de amido de milho
- 1 c. sopa de sumo de limão
- ½ c. chá de pimenta preta, mais q.b. p/ polvilhar
- 200 g espinafres cortados em pedaços
- 100 g tomate-cereja cortado em metades
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2704.7 kJ / 646.5 kcal
- Eiwitten
- 32.1 g
- Koolhydraten
- 40.7 g
- Vetten
- 39.7 g
- Verzadigd vet
- 15.9 g
- Vezels
- 3.9 g
- Natrium
- 577.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Empadão de salmão com purés de ervilhas e de cenoura
1 Std. 25 Min
Farfalle com salmão e pesto
40min
Empadão de peixe
1 Std.
Massa com frango e pesto de curgete
1h 10 min
Tagliatelle de peru carilado
50 Min
Massa cremosa de salmão e alho-francês
35 Min
Tagliatelle com peru e ervilhas
1 Std.
Penne com atum e feijão-verde no forno
50 Min
Pescada com molho de tomate fresco
35 Min
Canelones de salmão
1 Std.
Tagliatelle com salmão
35 Min
Gratinado de salmão e legumes
50 Min