![Aprikosenkuchen Aprikosenkuchen](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/E56141BD-DAB2-49ED-B5DD-5807214C4618/Derivates/15037AA8-6E48-4C00-8E9C-FEA2161378CB.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Hefeteig
- 50 g Wasser
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 20 g Zucker
- 100 g Butter, weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 2 Eier
- 350 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 Prise Salz
Belag und Fertigstellung
- 1 Dose Aprikosen (850 g), abgetropft
- 30 g Zucker
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 595 kJ / 142 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 5 g
- Vezels
- 1.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zitronenkuchen
2 Std.
Pfirsichkuchen vom Blech
1 godz. 10 min
Heidelbeer-Marmorkuchen
1h 30min
Schmand-Apfel-Kuchen
1h 30min
Apfelkuchen
1 Std.
Hefe-Gugelhupf
7 Std.
Zwetschgen-Blechkuchen mit Hefe
1h 25min
Apfeltarte
1 Std.
Hefe-Früchte-Gugelhupf
2 Std. 30 Min
Aprikosenkonfitüre
1 Std.
Apfel-Grieß-Kuchen
3h
Apfelkuchen mit Guss
1 godz. 20 min