Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Hefeteig
- 50 g Wasser
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 20 g Zucker
- 100 g Butter, weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 2 Eier
- 350 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 Prise Salz
Belag und Fertigstellung
- 1 Dose Aprikosen (850 g), abgetropft
- 30 g Zucker
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 595 kJ / 142 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 5 g
- Vezels
- 1.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Apfeltarte
1ωρ.
Apfelkuchen
1ωρ.
Lombardische Aprikosentarte
1h 15min
Pflaumenschnitten mit Pumpernickel
1ωρ. 10 λεπτ.
Kirsch-Orangen-Kuchen
1h 15min
Dreikönigsküchlein
3 Std.
Far Breton
9h 20min
Hefe-Früchte-Gugelhupf
2 godz. 30 min
Apfel-Quitten-Blechkuchen
1ωρ. 30 λεπτ.
Rührkuchen mit Obst
1ωρ.
Hefe-Gugelhupf
7 Std.
Badische Apfeltorte
1 godz. 40 min