![Focaccia genovese (TM6) Focaccia genovese (TM6)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/ebf50ae23de53d187d6712f6151166e7/Derivates/db974f03af7fac6ba7fe71fe2d0548d8c98fa92a.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 440 g di acqua
- 80 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 5 g di malto d'orzo
- 5 g di sale
- 320 g di farina tipo 0 (W 260-280)
- 50 g di cubetti di ghiaccio
- 5 g di lievito di birra fresco
- 30 g di succo di limone
- 10 g di fiocchi di sale
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 955.8 kJ / 228.4 kcal
- Eiwitten
- 4.6 g
- Koolhydraten
- 31 g
- Vetten
- 10.4 g
- Verzadigd vet
- 1.5 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 737.8 mg
Alternatieve recepten
Impasto per pizza integrale
2 godz.
Pinsa romana alla carbonara
4 Std.
Pane tartaruga
20 godz.
Focaccia a bastone
5 Std.
Focaccia integrale a lunga lievitazione
24 Std.
Focaccia
6 Std.
Panzerottini TM6
4 Std.
Michetta (TM6)
6 Std. 30 Min
Impasto base per pane
1h
Pane semplice
4 Std.
Focaccia al latte
6 Std. 30 Min
Focaccia ad alta idratazione TM6
5 Std.