Apparaten en Accessoires
Focaccia alle cipolle
Voorbereiding 15min
Totaal 2u. 40min
10 fette
Ingrediënten
-
710 g di acqua
-
5 g di lievito di birra disidratato
-
600 g di farina manitoba (13 g di proteine)
-
17 g di sale
-
65 g di olio extravergine di oliva + q.b.
-
30 g di succo di limone
-
500 g di cipolle a listarelle (2-3 cipolle)
-
semola di grano duro q.b.
-
fiocchi di sale a piacere
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 fetta
Natrium
676 mg
Eiwitten
7.3 g
Calorieën
1159 kJ /
277 kcal
Vetten
7 g
Vezels
2 g
Verzadigd vet
1 g
Koolhydraten
49.4 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Voi...Noi...Bimby® - Aprile 2024
35 recepten
Italië
Italië
Misschien vind je dit ook leuk...
Focaccia genovese (TM6)
5u.
Focaccia pomodorini e olive
3u. 30min
Crescia alla maceratese
3u.
Michetta (TM6)
6u. 30min
Focaccia
6u.
El Schissotto (Pane dei Colli Euganei)
4u.
Focaccia barese
4u.
Focaccia alle cipolle
2u. 20min
Focaccia a bastone
5u.
Focaccia con le cipolle TM6
3u. 30min
Focaccia morbida
4u.
Focaccia millebolle
28u.