Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Base
- ½ limone, preferibilmente biologico
- 120 g di zucchero
- 250 g di biscotti di avena senza glutine, a pezzi
- 140 g di burro, a pezzi
Crema ai formaggi
- 50 g di latte intero
- 12 g di gelatina in fogli, ammollata in acqua fredda per 10 minuti e strizzata
- 300 g di robiola
- 250 g di formaggio fresco spalmabile
- 1 cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
Salsa alle fragole
-
200
g di fragole a tocchetti o rondelle
of 200 g di fragoline di bosco a tocchetti o rondelle - 80 g di zucchero
- 5 g di amido di mais (maizena)
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 1728 kJ / 413 kcal
- Eiwitten
- 8.9 g
- Koolhydraten
- 37.4 g
- Vetten
- 25.9 g
- Verzadigd vet
- 14.9 g
- Vezels
- 0.7 g
- Natrium
- 436.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crostata morbida allo yogurt e frutta
4 Std. 30 Min
Crema al limone con mirtilli
1h
Cheesecake alle fragole
2h 30min
Costine di maiale BBQ con purè di patate
5u. 50min
Cheesecake al tiramisù
6h 30min
Cream tart al cioccolato
8 Std.
Scaloppine di vitello allo zenzero e limone
30min
Mattonella al fondente e pistacchi (senza lattosio)
5 Std.
Torta cioccolato e arancia al Varoma
2h
Crêpes con zucca e guanciale (TM6)
2h
Torta succosa di mele con Affettatutto Bimby®
2h
Macarons
1h 30min