Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Base
- ½ limone, preferibilmente biologico
- 120 g di zucchero
- 250 g di biscotti di avena senza glutine, a pezzi
- 140 g di burro, a pezzi
Crema ai formaggi
- 50 g di latte intero
- 12 g di gelatina in fogli, ammollata in acqua fredda per 10 minuti e strizzata
- 300 g di robiola
- 250 g di formaggio fresco spalmabile
- 1 cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
Salsa alle fragole
-
200
g di fragole a tocchetti o rondelle
of 200 g di fragoline di bosco a tocchetti o rondelle - 80 g di zucchero
- 5 g di amido di mais (maizena)
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 1728 kJ / 413 kcal
- Eiwitten
- 8.9 g
- Koolhydraten
- 37.4 g
- Vetten
- 25.9 g
- Verzadigd vet
- 14.9 g
- Vezels
- 0.7 g
- Natrium
- 436.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crostata di scorze di agrumi
2h
Torta succosa di mele con Affettatutto Bimby®
2h
Crostata ai pistacchi
4h
Hummus ai pomodorini
1h
Cheesecake alle fragole
4u. 30min
Lava cake al cioccolato con gelato al caffè
10 Std.
Torta soffice alle albicocche
1h
Mousse proteica con coulis ai frutti di bosco
30min
Cheesecake al Prosecco
5 godz.
Rotolo ai frutti rossi
2h
Sbriciolata con crema di pistacchi
1h 30min
Cheesecake alle ciliegie
4u. 30min