Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Base
- ½ limone, preferibilmente biologico
- 120 g di zucchero
- 250 g di biscotti di avena senza glutine, a pezzi
- 140 g di burro, a pezzi
Crema ai formaggi
- 50 g di latte intero
- 12 g di gelatina in fogli, ammollata in acqua fredda per 10 minuti e strizzata
- 300 g di robiola
- 250 g di formaggio fresco spalmabile
- 1 cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
Salsa alle fragole
-
200
g di fragole a tocchetti o rondelle
of 200 g di fragoline di bosco a tocchetti o rondelle - 80 g di zucchero
- 5 g di amido di mais (maizena)
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 1728 kJ / 413 kcal
- Eiwitten
- 8.9 g
- Koolhydraten
- 37.4 g
- Vetten
- 25.9 g
- Verzadigd vet
- 14.9 g
- Vezels
- 0.7 g
- Natrium
- 436.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cheesecake al tiramisù
6 godz. 30 min
Cheesecake alle fragole
4 Std. 30 Min
Crema al mascarpone con mele insaporite
30 dk
Rotolo al cioccolato
3 Std.
Brownies (senza glutine)
35min
Pane cicci
4 Std. 30 Min
Gelato allo yogurt con sciroppo di frutti rossi e crumble croccante
10sa 30 dk
Cheesecake al Varoma
3 Std.
Cheesecake monoporzione al limone con coulis di lamponi
2sa 30 dk
Rotolo ai frutti rossi
2sa
Crema per pandoro (senza lattosio)
45 dk
Biscotti al cocco (senza glutine)
30 dk