Apparaten en Accessoires
Melonen-Joghurt-Eis
Voorbereiding 15min
Totaal 1u. 15min
4 Portionen
Ingrediënten
-
Wassermelone in Würfeln (5 mm)130 g
-
Ahornsirup10 g
-
Basilikum gehackt2 TL
-
Limette unbehandelt, 2 Streifen Schale (à 1 x 3 cm), dünn abgeschält und Saft ausgepresst1
-
brauner Zucker40 g
-
Galiamelone in Würfeln (1 cm), eingefroren300 g
-
Joghurt, 3,5% Fett kalt120 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Portion
Eiwitten
2 g
Calorieën
527 kJ /
126 kcal
Vetten
2 g
Vezels
0.7 g
Koolhydraten
25 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
THERMOMIX® Magazin 3/2018
42 recepten
Duitsland
Duitsland
Misschien vind je dit ook leuk...
Drachenfrucht-Trifle
15min
Avocado-Zitronen-Creme
20min
Honigmelonen-Eis
10u. 10min
Mango-Sorbet
30min
Ananas-Kokos-Drink
5min
Kaffee-Granité
8u. 10min
Wassermelonen Granita
4u. 30min
Mango-Orangen-Erdbeersaft
10min
Crostini mit Avocado-Rettich-Creme
20min
Grapefruit-Johannisbeer-Saft
10min
Erdbeer-Balsamico-Eis
5min
Feldsalat mit Joghurt-Blutorangen-Dressing
10min