![Palamita in crema di finocchio Palamita in crema di finocchio](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/FA3F955F-22FA-453D-9EEB-B115FB14B144/Derivates/25CAE38C-8442-432C-9B05-E659991CEBF8.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g di filetti di pesce tipo Palamita (eviscerata e pulita)
- 150 g di patate rosse pelate, a pezzi (2 cm)
- 400 g di finocchi a pezzi (3 cm)
- 250 g di acqua
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- ½ cucchiaino di curcuma in polvere (optioneel)
- 1 cucchiaio di semi di chia
- 1 mazzetto di aneto fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1699 kJ / 406 kcal
- Eiwitten
- 37.2 g
- Koolhydraten
- 9.4 g
- Vetten
- 24.4 g
- Vezels
- 4.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tonno aromatizzato al profumo di limone
35 min
Filetti di cernia e verdure allo zenzero al cartoccio
40 min
Involtini di pesce spada al pomodoro
50 dk
Turbanti di spigola e arancio
1h
Filetti di pesce marinato con salsa chermoula e insalata di cous cous
1h 40 min
Filetti di rombo in salsa di noci
2sa 30 dk
Filetti di cernia ai semi di finocchio con olio aromatizzato alla paprika
30 min
Dentice agli agrumi
45 dk
Burger di seppie
25 min
Merluzzo marinato con crema di cavolfiore e zenzero
50 dk
Insalata di calamari
55 min
Pesce spada con marinata alle erbe e julienne di finocchi
1h 10 min.