Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g di filetti di pesce tipo Palamita (eviscerata e pulita)
- 150 g di patate rosse pelate, a pezzi (2 cm)
- 400 g di finocchi a pezzi (3 cm)
- 250 g di acqua
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- ½ cucchiaino di curcuma in polvere (optioneel)
- 1 cucchiaio di semi di chia
- 1 mazzetto di aneto fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1699 kJ / 406 kcal
- Eiwitten
- 37.2 g
- Koolhydraten
- 9.4 g
- Vetten
- 24.4 g
- Vezels
- 4.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmone al vino con punte di asparagi e quinoa
45min
Dentice agli agrumi
45min
Coda di rospo con cannellini e salsa al basilico
1h
Spigole all'acqua pazza
30min
Baccalà gratinato
1h
Merluzzo marinato con crema di cavolfiore e zenzero
50min
Involtini di branzino con crema di cime di rapa
1h
Baccalà della Vigilia (TM5)
1h
Polpo al vino rosso
1h
Filetti di cernia ai semi di finocchio con olio aromatizzato alla paprika
30min
Baccalà agli agrumi e purea di cavolo romano
55min
Baccalá alle olive
25min