Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g di filetti di pesce tipo Palamita (eviscerata e pulita)
- 150 g di patate rosse pelate, a pezzi (2 cm)
- 400 g di finocchi a pezzi (3 cm)
- 250 g di acqua
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- ½ cucchiaino di curcuma in polvere (optioneel)
- 1 cucchiaio di semi di chia
- 1 mazzetto di aneto fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1699 kJ / 406 kcal
- Eiwitten
- 37.2 g
- Koolhydraten
- 9.4 g
- Vetten
- 24.4 g
- Vezels
- 4.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Merluzzo al Varoma con purè di carote
40min
Baccalà agli agrumi e purea di cavolo romano
55 min
Mousse di baccalà e avocado
30 min
Passata di finocchi con ragù di calamari
1h
Involtini di branzino con crema di cime di rapa
1h
Filetti di cernia su crema di zucca e porri fritti
50min
Merluzzo allo zenzero con crema di broccoli sottovuoto
2h
Calamari su crema di piselli e pomodori
50min
Spigola al vapore con salsa al lime
35 min
Vellutata di broccoli raw
25 min
Merluzzo marinato con crema di cavolfiore e zenzero
50min
Cozze su crema di zucchine
40min