Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g di filetti di pesce tipo Palamita (eviscerata e pulita)
- 150 g di patate rosse pelate, a pezzi (2 cm)
- 400 g di finocchi a pezzi (3 cm)
- 250 g di acqua
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- ½ cucchiaino di curcuma in polvere (optioneel)
- 1 cucchiaio di semi di chia
- 1 mazzetto di aneto fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1699 kJ / 406 kcal
- Eiwitten
- 37.2 g
- Koolhydraten
- 9.4 g
- Vetten
- 24.4 g
- Vezels
- 4.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Dentice agli agrumi
45 Min
Spezzatino di ricciola agli agrumi
1 Std.
Merluzzo con burro agli agrumi
50 min
Merluzzo marinato con crema di cavolfiore e zenzero
50 min
Coda di rospo alle acciughe e limone
25 Min
Filetti di cernia ai semi di finocchio con olio aromatizzato alla paprika
30 Min
Tagine di rana pescatrice
1h 5min
Spaghetto al branzino, cocco, lime e taralli (di Mirko Ronzoni)
30 Min
Pesce spada alla vaniglia e pepe rosa
55min
Baccalà al Varoma su vellutata di cavolo romano
40 Min
Filetti di cernia su crema di zucca e porri fritti
50 min
Sogliole e finocchi con curry al Varoma
35 Min