Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Biskuit
- 2 Eier
- 60 g Zucker
- 2 EL Wasser
- 40 g Mehl
- ½ Pck. Backpulver
Creme und Fertigstellung
- 100 g Wasser
- 80 g Zucker
- 20 g Speisestärke
- 2 Mandarinen, frisch, unbehandelt, 2 Streifen Schale (à 1 x 4 cm) fein abgeschält, Mandarinen gepellt, Mandarinenstücke, halbiert und zur Seite gestellt
- 300 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
-
Orangenlikör (z.B. Cointreau) zum Beträufeln
of Mandarinensaft zum Beträufeln - 30 g weiße Schokolade zum Garnieren
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1596 kJ / 381 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 42 g
- Vetten
- 20 g
- Vezels
- 0.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mango-Tiramisu
15 Min
Schokoladen-Orangen-Mousse
2h 20 min
Avocado-Frischkäse-Mousse mit Limette
15 Min
Joghurt-Limetten-Mousse mit Mohn
2 Std. 25 Min
Mini-Birnen-Käsekuchen im Glas
1h 20min
Erdbeerkompott mit Vanillecreme
1 Std.
Zitronen-Dessert mit Baiser
50 Min
Erdbeer-Schnitten mit Basilikum-Mascarpone
1h 40min
Honigmousse
3 Std. 45 Min
Erdbeer-Bananen-Schoko-Trifle
20 Min
Johannisbeermousse
2 Std. 25 Min
Geeiste Zimt-Mousse
5 Std.