Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g Mehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 320 g Wasser, kalt
- 15 g Hefe
- 1 TL Zucker
- 2 TL Salz
- Olivenöl zum Einfetten
- 200 g Gouda, mittelalt, in Stücken
- 400 g Wasser
- 4 Eier
- 50 g Basilikum-Pesto
- 80 g Schinken, gekocht, in dünnen Scheiben
- 2 - 3 Prisen Pfeffer
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 900 kJ / 215 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 24 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 1.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cheddargebäck
40 λεπτ.
Ei-Schinken-Muffins
1hod.
Käseecken zum Zupfen
1h 50 min.
Porree-Käse-Kranz mit Kasseler
2hod.
Käse-Blätterteig-Röllchen
1ωρ. 40 λεπτ.
Empanadas "Mexican"
1h 50 min.
Brot-Leberkäse-Auflauf
1hod.
Speckrosen
1h 15min
Brotkranz mit Eiern
2h 20min
Pastastrudel mit Kasseler und Sauerkraut
1hod.
Pikanter Brot-Schnitzel-Auflauf
1hod.
Kartoffelauflauf mit Cabanossi
1h 15min