Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta choux
- 150 g di acqua
- 80 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 10 g di zucchero
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova
Crema chantilly
- 130 g di zucchero
- 1 stecca di vaniglia, i semini estratti
- 500 g di panna (min. 30% di grassi)
Terminare la preparazione
- 500 g di frutti rossi misti freschi
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 545 kJ / 130 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 8.9 g
- Vetten
- 9.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Biscotti farciti (Alfajores argentini)
1h 5min
Profiteroles
2 Std.
Bignè cake
4 Std.
Éclair all'arancia
7h
Profiterole bianco
3h 15min
Cestini di crema e frutta
3 Std.
Crostata classica alla frutta mista
1 Std. 20 Min
Bignè al cioccolato
3 Std.
Crema diplomatica
30 min
Bignè con crema pasticcera
3 Std.
Crema chantilly con gocce di cioccolato
20 min
Crema chantilly
35 Min