Bignè con crema chantilly e frutti rossi
TM5 TM6

Bignè con crema chantilly e frutti rossi

4.2 (18 beoordelingen)

Ingrediënten

Pasta choux

  • 150 g di acqua
  • 80 g di burro a pezzi
  • 1 pizzico di sale
  • 10 g di zucchero
  • 120 g di farina tipo 00
  • 3 uova

Crema chantilly

  • 130 g di zucchero
  • 500 g di panna (min. 30% di grassi)
  • 1 stecca di vaniglia, i semini estratti

Terminare la preparazione

  • 500 g di frutti rossi misti freschi

Voeding
per 1 pezzo
Calorieën
545 kJ / 130 kcal
Eiwitten
2 g
Koolhydraten
8.9 g
Vetten
9.3 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten