Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta choux
- 150 g di acqua
- 80 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 10 g di zucchero
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova
Crema chantilly
- 130 g di zucchero
- 500 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1 stecca di vaniglia, i semini estratti
Terminare la preparazione
- 500 g di frutti rossi misti freschi
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 545 kJ / 130 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 8.9 g
- Vetten
- 9.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mini bavaresi alle more
4h 30min
Crema pasticcera
15min
Pan di Spagna
1h 50 min
Glassa al burro
10min
Cannoli alla crema Chantilly
1h 5min
Bignè con frutti canditi
6 Std. 30 Min
Bignè con crema pasticcera
3h
Crema chantilly con gocce di cioccolato
20 λεπτ.
Crema chantilly
35 Min
Éclaires al cioccolato
4 Std. 50 Min
Namelaka al gianduja fondente (di Luca Montersino)
20 λεπτ.
Crema pasticcera (di Luca Montersino)
20 λεπτ.