Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta choux
- 150 g di acqua
- 80 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 10 g di zucchero
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova
Crema chantilly
- 130 g di zucchero
- 1 stecca di vaniglia, i semini estratti
- 500 g di panna (min. 30% di grassi)
Terminare la preparazione
- 500 g di frutti rossi misti freschi
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 545 kJ / 130 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 8.9 g
- Vetten
- 9.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema pasticcera
15min
Crema chantilly
35 Min
Cannoli alla crema Chantilly
1 godz. 5 min
Bignè con crema pasticcera
3h
Torta bavarese ai tre cioccolati di Luca Montersino
3h 30min
Diplomatica
3h 30min
Torta Diplomatica
3h
Crema chantilly con gocce di cioccolato
20 min
Crostata al frutto della passione e vaniglia
23 Std.
La nuova Sacher di Luca Montersino
3h 30min
Panna cotta alla crema al whisky
4h 30 min
Profiteroles
2h