Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Kochstück
- 125 g Milch
- 25 g Dinkelmehl Type 630 oder 700
Hauptteig
- 245 g Milch, kalt
- 500 g Dinkelmehl Type 630 oder 700 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 TL Salz (ca. 5 g)
- 10 g frische Hefe
-
70
g Rohrohrzucker
of 70 g brauner Zucker - 50 g Butter, kalt, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 1 Ei
- Mandeln, gehobelt, zum Bestreuen
- Hagelzucker zum Bestreuen
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 571 kJ / 137 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 4 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 2.9 g
- Natrium
- 132 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Dinkelzwieback
6h
Speck-Käse-Stangerl
14 Std. 45 Min
Süße Knöpfe
2 Std. 45 Min
Schweizer Rustico
25 Std. 20 Min
Frühstückskipferl
17h 15 min
Dinkelsemmerl
14 godz. 30 min
Dinkel-Honig-Ringe
17u. 40min
Rosinenbrötchen
2 Std. 30 Min
Dinkel-Wolke
16 Std. 30 Min
Dinkelweckerl
23h 40min
Apfelmäuse
2 Std. 30 Min
Hefezopf "Take five"
2h 20min