Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa
- 150 g de harina (y algo más para espolvorear)
- 200 g de agua
- 35 g de aceite de oliva
- 25 g de levadura prensada fresca desmenuzada
- 150 g de maicena
- 150 g de harina
- 100 g de harina de fuerza
- 1 cucharadita sal
Cobertura
- 50 g de avellanas
- 250 g de remolacha cocida en trozos
- 30 g de aceite de oliva
- 15 g de zumo de limón
- 2 dientes de ajo
- 1 cucharadita de sal
- 2 pellizcos de comino molido
- 100 g de kale en trozos
- 100 g de queso feta desmenuzado
- 200 g de mozzarella rallada
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 3477 kJ / 832 kcal
- Eiwitten
- 28.7 g
- Koolhydraten
- 90.6 g
- Vetten
- 39 g
- Verzadigd vet
- 11.9 g
- Vezels
- 7.8 g
- Natrium
- 1291.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Buñuelos de kale y gorgonzola
20min
Huevos en cocotte con puerros
40 Min
Pastel de lentejas
6h
Crêpes de sarraceno con salmón y salsa de puerro (sin gluten)
1 godz. 35 min
Blinis de sarraceno con salmón ahumado y caviar
30min
Crumble de verduras con frutos secos
1 Std.
Crêpes de sarraceno con salmón
1 Std. 10 Min
Frittata de verduras de primavera con hierbas aromáticas
30min
Puré de remolacha al vapor con pera y granada
1 Std.
Risotto de quinoa con calabaza asada
40 Min
Crêpes de harina de garbanzos rellenas de ensalada de berenjenas
1h 15 min
Crêpes de trigo sarraceno con chía y leche de almendras (Galette bretonne)
30min