![Croissant de masa brioche hojaldrada Croissant de masa brioche hojaldrada](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/C423BE37-C462-49DA-B412-6AC45D0DE21B/Derivates/f36d7a42-5850-48ee-95c5-f387143d6db9.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa madre
- 100 g de leche
- 30 g de levadura prensada fresca
- 170 g de harina de fuerza
Masa de croissant
- 340 g de harina de fuerza
- 80 g de agua
- 1 huevo
- 75 g de azúcar
- 1 cucharadita de sal
- 100 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos
Hojaldrado
- 250 g mantequilla (en un bloque)
- Voeding
- per 30 unidades
- Calorieën
- 20148 kJ / 4820.1 kcal
- Eiwitten
- 66.8 g
- Koolhydraten
- 447.1 g
- Vetten
- 307.1 g
- Vezels
- 19.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Croissants de hojaldre rellenos de chocolate
3 godz. 35 min
Caracolas con fruta escarchada y pasas
4 godz. 30 min
Ensaimadas individuales
9 godz.
Lazos de brioche y hojaldre
4 Std. 20 Min
Palmeritas de hojaldre
1h 15 min.
Cremadillos
3h 50min
Brioche
8 Std.
Baguette
3 Std. 45 Min
Pan de leche
2h 20min
Panettone de avellanas y marron glacé
18h 10min
Napolitanas de crema
4 Std. 45 Min
Croissants de mantequilla (Desayuno con diamantes)
5 Std. 30 Min