Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 170 g de sucre en poudre
- 250 g de lait, et 1 c. à soupe pour le glaçage
- ¾ cube de levure boulangère fraîche
- 250 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 250 g de farine d'épeautre
- 150 g de beurre doux, coupé en morceaux et un peu pour le saladier
- 1 œuf
- 1 c. à café de sucre vanillé maison
- 1 - 2 c. à café de cardamome en poudre, à ajuster en fonction des goûts
- 8 c. à soupe de sucre roux
- 3 - 4 c. à soupe de cannelle en poudre, à ajuster en fonction des goûts
- 2 c. à soupe de jus de citron
- Voeding
- per 1 morceau
- Calorieën
- 899 kJ / 215 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vanille Kipferl
35min
Buns à la cannelle
3 Std. 40 Min
Pains au zaatar
1h 55 min
Carrot cake
1h 30min
Brioche tressée à la cannelle
3 Std.
Kringle (Estonie)
2 Std. 40 Min
Fougasse au romarin
3 Std. 25 Min
Crumpets à ma façon
2u. 5min
Etoiles à la cannelle (Allemagne)
1h 30min
Scones anglais
30min
Carrot-cake
1h
Petits pains roulés aux pommes et à la cannelle
4h 25min