Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La ganache au chocolat
- 200 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- 140 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 5 biscuits speculoos
La crème à la noix de coco
- 4 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 10 biscuits speculoos
- 250 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 150 g de lait
- 50 g de noix de coco râpée
- 50 g de sucre en poudre
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1373.5 kJ / 328.6 kcal
- Eiwitten
- 3.2 g
- Koolhydraten
- 20.9 g
- Vetten
- 25.8 g
- Vezels
- 3.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Verrines choco-caramel-speculoos
3h 40min
Mousse vanille-pomme
7h
Pannacottas after eight
5h 35 phút
Crémeux de Carambar
2h 30min
Pannacotta aux 3 chocolats
2h 30min
Verrine à la pomme
30 min
Verrines aux deux chocolats, speculoos et framboises
3h 50 min
Pannacotta au chocolat en deux textures
3h 20min
Gâteau au chocolat et au mascarpone
35min
Moelleux au mascarpone et caramel
35min
Soufflé à la noix de coco, sauce chocolat
1h
Délice au Carambar
2h 30min