Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de beurre fondu, et un peu pour la plaque
- 3 œufs
- 120 g de farine de blé
- 2 c. à café de levure chimique (1 sachet)
- 1 pincée de sel
- 40 g de fromage type Roquefort, ou autre fromage bleu, coupé en morceaux
- 30 g de gruyère râpé
- 60 g de jambon cru, coupé en dés
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 199.1 kJ / 47.7 kcal
- Eiwitten
- 2.2 g
- Koolhydraten
- 3.1 g
- Vetten
- 2.9 g
- Vezels
- 0.2 g
Alternatieve recepten
Madeleines jambon-comté
1 godz. 35 min
Gougères au jambon fumé et reblochon
55min
Cookies au chèvre et au thym
40min
Muffins tomate et mozzarella
30min
Minicakes au fromage et aux lardons
40min
Ficelles apéro (Plaisir)
1h 15min
Cake tendre mozza jambon
1h 20 min
Muffins à la feta et aux herbes fraîches
45min
Bouchées au chèvre et chorizo
30min
Minicakes chorizo-ciboulette
1h
Tourbillon au fromage
2h 30min
Muffins au crottin de Chavignol
1h