Apparaten en Accessoires
Coq au vin
Voorbereiding 20min
Totaal 2u.
4 Portionen
Ingrediënten
-
Öl80 g
-
Salz½ TL
-
Pfeffer1 TL
-
Paprika edelsüß1 TL
-
Hähnchenschenkel, mit Haut4
-
Zwiebeln halbiert200 g
-
Knoblauchzehen2
-
Tomatenmark30 g
-
Rotwein trocken200 g
-
Katenschinken, gewürfelt200 g
-
Champignons400 g
-
Rinderfond300 g
-
Rosmarin2 Zweige
-
Thymian1 Zweig
-
Wasser30 g
-
Speisestärke20 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 Portion
Eiwitten
35 g
Calorieën
2725 kJ /
650 kcal
Vetten
48 g
Vezels
3.5 g
Koolhydraten
11 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Boeuf Bourguignon
3u. 30min
Boeuf Bourguignon
9u. 30min
Timatar Wali Macchi (Kabeljau in Tomatensauce)
1u.
Lammkeule alla Romana
2u. 15min
Kalbsleber venezianisch
40min
Provenzialisches Lammragout
1u. 40min
Ente in Biersauce (啤酒鸭)
1u.
Chowder
45min
Würziges italienisches Huhn in Tomaten-Rotwein-Sauce
1u. 15min
Ossobuco
1u. 20min
Wildgulasch in Rotweinsauce mit Champignons
3u. 50min
Hähnchen-Gemüse-Eintopf (大盘鸡)
50min